Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Bohatá ponuka víkendových aktivít

Dátum: 21.04.2023
Počet videní: 2712
4 min. čítania
Bohatá ponuka víkendových aktivít

Pozvánky na aktívne trávenie voľného času.

Čistenie lúky za Základnou umeleckou školou

Pri príležitosti Dňa Zeme sa môže verejnosť zapojiť do čistenia lúčky za Základnou umeleckou školou v Handlovej, ktoré organizuje občianske združenie Earh Angel v sobotu 22. apríla od 9.30 h. so stretnutím pred Základnou umeleckou školou na ul. Poštová. Vrecia na odpadky a rukavice sú pre všetkých pripravené. Na zber je lepšie si obliecť staršie oblečenie, ktoré môžete zašpiniť. Okrem vlastného pitného režimu a dobrej nálady vám už nič iné netreba. Viac o aktivitách ku Dňu Zeme.

 

Otvorenie motorkárskej sezóny

Motorkári z hornej Nitry a okolia pozývajú na otvorenie motorkárskej sezóny, ktoré sa uskutoční v sobotu 22. apríla na Námestí baníkov 12.45 h. Mesto Handlová informuje, že z organizačných dôvodov nebude možné v sobotu 22. apríla parkovať motorové vozidlá pred podnikateľským inkubátorom a zároveň mesto Handlová žiada o rešpektovanie pokynov organizátorov z dôvodu bezpečnosti. 

Príjazd motorkárov na námestie v Handlovej sa očakáva okolo 12.45. O 13.00 motorkárov privíta primátorka mesta a okolo 14.00 začnú motorkári z námestia odchádzať.

Podujatie má aj charitatívny rozmer. Účastníci môžu prispieť na tábor pre zdravotne znevýhodnené deti a ich rodičov, Handicap Handlovskej doliny 2023, ktorý sa tento rok bude konať v Ráztočne. 

 

Majstrovstvá Slovenska žiakov kategórie U14

Školský basketbalový klub Handlová pozýva na záverečný turnaj Majstrovstiev Slovenska žiakov kategórie U14, ktorý sa uskutoční v sobotu 22. a v nedeľu 23. apríla v telocvični Základnej školy Mierové námestie. Turnaj privíta na domácom turnaji elitu v danej kategórii.

Nadstavbová časť top 8 tímov v kategórii U14 sa pomaly blíži k záveru. Účasť na záverečnom turnaji Majstrovstiev Slovenska majú zverenci trénera Beráneka už istú. Z akej pozície ale nastúpia do vyraďovacej časti do bojov o medaily, rozhodnú posledné ligové turnaje. Handlová privíta naozaj tie najlepšie tímy v danej kategórii, ktoré na Slovensku máme! Fanúšikov pozývame do telocvične ZŠ, Mierové námestie v Handlovej  na zápasy tých najlepších v kategórii U14, vrátane našich handlovských chlapcov.

Nebude chýbať občerstvenie, elekteizujúca atmosféra, fantatsický mládežnícky basket ani súťaže pre divákov. Vstupné je zdarma. Príďte podporiť našich športovcov! 

Sobota: 22. 4. 

12.00h - ŠBK Handlová - MBK VICTORIA Žilina

14.00h - ŠBK GALAXY Košice – MBA Prievidza 

16.00h - MBA Prievidza  - MBK VICTORIA Žilina

18.00h - ŠBK GALAXY Košice  - ŠBK Handlová

 

Nedeľa 23. 4.

09.00h - MBK VICTORIA Žilina - ŠBK GALAXY Košice

11.00h - ŠBK Handlová  - MBA Prievidza

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.