Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu predzáhradku

GALÉRIA
Dátum: 22.10.2022
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 2897
Vyhodnotenie súťaže o najkrajšiu predzáhradku

Víťazi boli ocenení pri príležitosti Dňa otvorených dverí v samospráve. 

Súťaž „Najkrajšia handlovská predzáhradka 2022“ trvala od 5. do 25.9, kedy mohli Handlovčania posielať mestu fotografie svojich predzáhradiek spred rodinných či bytových domov.

 

Do súťaže sa tento rok zapojilo 7 súťažiacich. Hlasovanie prebiehalo na oficiálnom facebookovom profile @Mesto Handlová. Verejnosť mohla pridaním „like - páčika“ pod fotografiu pridať svoj hlas svojmu favoritovi.

 

V hlasovaní na sociálnej sieti jednoznačne vyhrala p. Bizubová, ktorá do súťaže poslala fotografiu s farebným kvetinovým záhonom, za ktorú dostala 225 hlasov.

 

sutazna_-_bizubova

 

Primátorka mesta a záhradníci zo spoločnosti HATER – Handlová, spol. s r.o. sa zhodli a ako výhercu určili záhradku, o ktorú sa stará p. Rajto na ulici 29. augusta pred bytovým domom.

 

sutazna_Rajto

 

"Páčilo sa nám, že pán Rajto vytvoril svoju predzáhradku na verejnom priestranstve. Je to dôchodca, ktorý sa predzáhradke venuje vo svojom voľnom čase, s podporou obyvateľov bytového domu bez odborného zásahu. Aj na umiestnení hlineného džbánu, z ktorého „vytekajú“ floxy (druh rastliny, pozn. red.) je vidno jeho estetické cítenie" povedal záhradník Jozef Božík.

 

Vyhodnotenie súťaže a odovzdanie cien sa konalo v stredu 19. októbra pri príležitosti konania Dňa otvorených dverí v samospráve, na Námestí baníkov. Výhercovia dostali monografiu mesta Handlová a vykrajovačky HAIKONY 2022. Pán Rajto si od záhradníkov navyše odniesol náradie, dekorácie, hnojivá a ochranné pracovné prostriedky pre seba a susedov, ktorí budú ochotní mu ďalej pomáhať.

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.