Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Veľká letná fotosúťaž - Potulky s Handlovou

Dátum: 04.07.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 2179
Veľká letná fotosúťaž - Potulky s Handlovou

Zoberte kúsok svojho mesta na potulky a zapojte sa do súťaže!

Veľká letná fotosúťaž – Potulky s Handlovou

Mesto Handlová vyhlasuje na leto fotografickú súťaž. Nadväzuje tak na sériu súťaží – Handlovské momenty, tentokrát sa však stanú účastníkmi súťaže tí, ktorí zašlú fotografie z ktoréhokoľvek kúta Slovenska alebo sveta.

Označte (tagnite), nahláste sa na FB @MestoHandlova alebo pošlite email s fotografiou a ste v súťaži!

Súťaž trvá od 6. júla do 31. augusta 2021 (12.00 h). Všetci súťažiaci, ktorí splnia podmienky súťaže, budú zaradení do zlosovania. Podmienkou súťaže je, aby sa majitelia propagačných predmetov – multifunkčná šatka, šnúrka na krk, šálka, turistický hrnček, tričko, magnetka alebo pohľadnica s motívom 645. výročia založenia mesta, odfotili na mieste, ktoré navštívia a zaslali fotografiu na handlova@handlova.sk alebo označili/nahlásili sa na fejsbúkovú stránku mesta @MestoHandlova zo svojho fejsbúkového profilu s pridanou fotografiou. Na fotografii musí byť vidieť motív z propagačného predmetu, osobu, ktorá ho vlastní a identifikovateľné miesto, kde bola fotografia vyhotovená. Fotografie bude mesto Handlová zbierať. Podrobné podmienky súťaže nájdete na www.handlova.sk po kliknutí sem.

Ako sa zapojiť do súťaže z fejsbúku: Odfoťte sa s propagačným predmetom mesta k 645. výročiu mesta na potulkách mimo územia mesta. Otvorte svoj FB profil, nahrajte fotku do svojho príspevku, označte miesto – @MestoHandlova a do príspevku vpíšte: Veľká letná súťaž a miesto, kde ste fotografiu vyhotovili. https://www.facebook.com/MestoHandlova 

Ako sa zapojiť do súťaže emailom: Odfoťte sa s propagačným predmetom mesta k 645. výročiu mesta na potulkách mimo územia mesta, pošlite foto (do 5MB) na adresu handlova@handlova.sk, do predmetu správy vpíšte Veľká letná súťaž a v správe uveďte miesto, kde ste fotografiu vyhotovili.

Súťažné kategórie: Najvzdialenejšia fotografia s Handlovou, Najvyššie odfotená fotografia s Handlovou, Najhlbšie odfotená fotografia s Handlovou, Najšťavnatejšia fotografia s Handlovou. V prípade, že sa bude opakovať na viacerých fotografiách podobný motív, môže byť vytvorená nová kategória, v ktorej môže účastník súťaže získať cenu.

Cenami pre každú kategóriu bude darčekové balenie kolekcie Monografie mesta Handlová 1 a novej Monografie mesta Handlová 2, dve voľné vstupenky do Kina Baník Handlová na film podľa vlastného výberu z aktuálnej ponuky, bezplatný zápis do Mestskej knižnice Handlová na jeden rok a obed pre dvoch v jednej z handlovských reštaurácii podľa vlastného výberu v cene do 50 eur.  

Kde môžete získať propagačné predmety mesta k 645. výročiu

Propagačné predmety mesta k 645. výročiu založenia mesta Handlová si môžete kúpiť v Mestskej knižnici Handlová, Námestie baníkov 3, ktorá je otvorená v pracovné dni v čase od 8.00 h do 17.00 h.

  • Tričko pre deti (veľkosť na 6 rokov) 4,50 eur
  • Tričko pre dospelých (veľkosti S,M,L,XL) 3,70 eur
  • Šnúrka na krk: 1,30 eur
  • Multifunkčná šatka: 4,20 eur
  • Pohľadnica: 0,20 eur
  • Keramický hrnček: 1,80 eur
  • Turistický hrnček: 2,30 eur
  • Magnetka: 0,60 eur

Pozn.: Mesto Handlová si v tomto roku pripomína 645. výročie svojho založenia (prvá písomná zmienka 8. marca 1376). Pri tejto príležitosti boli vyrobené propagačné predmety, ktorých hlavným motívom sú grafiky dvanástich ikonických stavieb mesta – HAIKONY. Autorom grafík je akademický architekt Rastislav Nemec.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.