Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Handlová je zaregistrovaná do kampane "Do práce na bicykli"

Dátum: 04.05.2023
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1439
2 min. čítania
Handlová je zaregistrovaná do kampane

Pridajte sa k nám do jubilejného 10. ročníka!

Mesto Handlová sa aj v roku 2023 zaregistrovalo do jubilejného 10. ročníka národnej kampane, ktorej hlavným cieľom je podporiť rozvoj nemotorovej, predovšetkým cyklistickej dopravy v mestách. Po registrácii samosprávy sa môžu do kampane zapojiť všetky firmy, spoločnosti a jednotlivci z mesta. 

Registrácia

Stačí kliknúť na https://www.dopracenabicykli.eu/ a zaregistrovať svoj tím najneskôr do 7. júna 2023. Registrovať sa môžu 2 až 4-členné tímy, ktoré vytvoria zamestnanci firiem, inštitúcií a organizácií pôsobiace v meste Handlová. Následne si naplánujte na mape trasu z domu do práce a naspäť. Do práce na bicykli sa bude dochádzať  počas mesiaca jún a je potrebné si o svojich jazdách viesť evidenciu. 

 

Evidencia jázd

Evidencia je možná na webovom sídle https://www.dopracenabicykli.eu/ po prihlásení sa do svojho účtu alebo prostredníctvom aplikácie v mobilnom telefóne. 

342385464_201054702254424_7035293965457578912_n

 

Čo ak nejazdím na bicykli? 

Fakt, že nejazdíte na bicykli vôbec nie je problém. Do kampane sa môžu zapojiť aj chodci a dokonca je možná aj kombinácia s verejnou dopravou. 

Všetky podrobnosti sú zverejnené v štatúte súťaže, ktorý nájdete po kliknutí na tento odkaz: https://www.dopracenabicykli.eu/statut-sutaze

 

*

Vyhlasovateľom súťaže je: Národný cyklokoordinátor Peter Klučka, Ministerstvo dopravy SR

Koordinátorom a odborným garantom súťaže je: občianske združenie Občianska cykloiniciatíva Banská Bystrica

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.