Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Fašiangové oslavy v Handlovej potešili najmä srdcia seniorov

GALÉRIA
Dátum: 19.02.2023
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1849
Fašiangové oslavy v Handlovej potešili najmä srdcia seniorov

Oslavy sa konali v Dennom centre, Seniorcentre Handlová aj v dome kultúry 

Fašiangové obdobie je obdobím od Troch kráľov až do polnoci pred Popolcovou stredou. Aktuálne sú oslavy v plnom prúde na celom Slovensku a inak tomu nebolo ani u nás.  Tradičná návšteva mestského úradu a mestských organizácii fašiagovníkov z Domu kultúry sa tento rok síce nekonala, avšak takmer stovka Handlovčanov si užila fašiangovú veselicu a pochovávanie basy 11. februára v Dome kultúry Handlová. Do tanca hrala skupina The Riff.

Predstavitelia mesta prijali pozvanie a priniesli tradičné dary do Denného centra aj do Seniorcentra Handlová

V Dennom centre zvolala svojich členov na fašiangové posedenie pri čaji a šiškách predsedkyňa Anna Kuruczová 14. februára 2023.

Vo štvrtok 16. 2. sa Fašiangy konali aj v Seniorcentre Handlová, ktoré v spolupráci s CVČ Handlová, Základnou umeleckou školou v Handlovej a SZUŠ Volcano pripravilo pre svojich klientov poriadnu veselicu.

Šikovné a talentované deti z handlovskej umeleckej školy si pre seniorov pripravili spevácke vystúpenia a zahrali na hudobné nástroje. Herecké vystúpenia si pripravili deti z divadelnej skupiny Krekáčik, ktorá funguje pod CVČ Handlova.

Svoje tanečné umenie ukázali aj dievčatá ženy z tanečnej skupiny Volcano a spevom nemeckých piesní pohladili srdcia seniorov dámy z Karpatskonemeckého spolku Handlová. Celé podujatie hudobne a svetelne sprevádzali členovia Centra voľného času v Handlovej.

Po dlhšej pauze kedy boli takéto podujatia zakázané sme veľmi radi, že opäť vidíme našich ľudí v zrelom veku s úsmevmi na tvárach.

 

 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.