Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mestská polícia Handlová prijme posilu

Dátum: 07.02.2023
Počet videní: 1895
Mestská polícia Handlová prijme posilu

Písomné žiadosti je potrebné doručiť do 17. februára 2023.

Mesto Handlová vyhlásilo výberové konanie na obsadenie pracovného miesta príslušníka mestskej polície. Jeho úlohou bude výkon činností vyplývajúcich zo zákona o obecnej polícii, zabezpečovanie verejného poriadku v meste, ochrana jeho obyvateľov a iných osôb v meste pred ohrozením ich života a zdravia, objasňovanie priestupkov a plnenie úloh na úseku prevencie.

Medzi kvalifikačné predpoklady patrí najmä úplné stredné vzdelanie alebo úplné stredné odborné vzdelanie, vek minimálne 21 rokov, bezúhonnosť, dobrý zdravotný stav, fyzická zdatnosť a duševná spôsobilosť na plnenie úloh mestskej polície. Ďalej sa od uchádzačov vyžaduje vodičské oprávnenie min. skupiny B, komunikačné zručnosti, schopnosť zvládať náročné situácie spojené s výkonom povolania a schopnosť pracovať v tíme.

Ďalšie podmienky, ktorých splnenie  je výhodou, sú osvedčenie o odbornej spôsobilosti v súlade so zákonom o obecnej polícii a zbrojný preukaz. Ide o hlavný pracovný pomer s predpokladaným termínom nástupu 15. marca 2023. Mzdové ohodnotenie je v zmysle zákona o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.

Kompletné znenie pracovnej ponuky aj so zoznamom požadovaných dokladov je zverejnený na webovom sídle mesta www.handlova.sk v sekcii Mestský úrad – Výberové konania.

Písomné žiadosti o účasť na výberovom konaní s požadovanými dokladmi je potrebné doručiť na mestský úrad do 17. februára 2023 do 13.00 hod. Dátum, miesto a hodinu výberového konania písomne oznámi príslušná výberová komisia tým uchádzačom, ktorí splnia kritériá vyhláseného výberového konania.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.