Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Beach volejbal hrali až do tmy

GALÉRIA VIDEO
Dátum: 24.08.2022
Počet videní: 1275
Beach volejbal hrali až do tmy

Napínavé momenty si pre dážď vychutnalo len málo divákov.

V sobotu 20. augusta sa konal 8. ročník beach volejbalového turnaja. Bohužiaľ, nepriaznivé počasie ovplyvnilo chod zápasov a tak aj divácku účasť. Hralo sa aj za hustého dažďa a finále sa natiahlo do tmy. Hralo sa systémom na dva hrané sety do 15, vyraďovacie boje už na dva víťazné do 15, zápas o 3. miesto a finále už do 21 a v treťom sete do 15.

Prihlásilo sa 12 súťažných dvojíc, ktoré boli rozdelené do troch skupín. Priamo do štvrťfinále postupovali víťazi skupín a jedna dvojica z druhého miesta - najlepšie umiestnená z troch skupín. Ostatné dvojice bojovali o postup do štvrťfinále. Od semifinálových zápasov už začali nesmierne vyrovnané boje a všetky zápasy sa hrali v troch setoch.

V zápase o 3. miesto nastúpila proti sebe dvojica Semanišin V. / Jura M. z Bardejova a Keseli T. / Motovský M. zo Šale, kde sa z víťazstva tešila za stavu 2:1 dvojica Semanišin, Jura. Potom už nasledovalo napínavé a dramatické finále, v ktorom sa stretla dvojica Zderka P. z Handlovej a Mečiar D. z Prievidze proti dvojici Holík J. z Komjatíc a Krchňák M. zo Šurian.

O víťazovi sa rozhodlo v treťom sete a čakalo sa až do stavu 23:21, kedy si prvenstvo vybojovali Zderka, Mečiar. Cenu za najlepšieho hráča turnaja tento rok získal Semanišin V. z Bardejova.

Konečné poradie:
1. Zderka P. / Mečiar D.
2. Holík J. / Krchňák M.
3. Semanišin V. / Jura M.
4. Keseli T. / Motovský M.
5. Kudra M. / Kudra P.
6. Zderka J. / Vašíček M.
7. Šimko P. / Hraňo M.
8. Miklec P. / Selecký E.
9. Králik P. / Kozár M.
10. Macko M. / Ondrčka T.
11. Zasidkovych O. / Pliyasetskyi I.
12. Bachorik A. / Vargic P.

 

 

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.