Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nové číslo Handlovského hlasu vyšlo s rozsiahlou prílohou - Tváre samosprávy 2021

Dátum: 21.10.2021
Počet videní: 1465
Nové číslo Handlovského hlasu vyšlo s rozsiahlou prílohou - Tváre samosprávy 2021

Primátorka mesta, Silvia Grúberová: „Samosprávu nechceme otvoriť iba obrazne, ale doslova. Tradičný Deň otvorených dverí samosprávy organizovať nemôžeme. Dovoľte nám preto predstaviť sa touto formou.“

0001

Ostatné číslo handlovského dvojtýždenníka vyšlo o dva dni neskôr, ako bol pôvodný harmonogram vydávania novín z dôvodu prípravy jeho prílohy. Aktuálne číslo 20/2021, ktoré vyšlo 21.10.2021 má v trojročnej histórii vydávania periodika najviac strán. Na všetkých distribučných miestach si môžete prevziať dvadsaťstranové vydanie, ktorého súčasťou sú Tváre samosprávy mesta Handlová 2021.

Príloha „Tváre samosprávy 2021“ Vám na prvej strane  predstaví mená stoviek Handlovčaniek a Handlovčanov, ktorí pracujú pre naše mesto, nájdete v nej fotografie a odpovede na otázky, aké obdobie je za nami a ako vidia zástupcovia mesta a mestských organizácii Handlovú v budúcnosti. Primátorka mesta, Silvia Grúberová, približuje: „Samosprávu nechceme otvoriť iba obrazne, ale doslova. Radi by sme sa s Vami stretli tvárou v tvár. Tradičný Deň otvorených dverí samosprávy však, bohužiaľ, organizovať nemôžeme. Dovoľte nám preto predstaviť sa touto formou.“

Tradične v novinách nájdete zaujímavé témy týkajúce sa nášho mesta a regiónu.

Prečítajte si: Mesiac úcty k starším: Je dôležité mať sa o koho oprieť; Expedovali posledné tony uhlia z bane Handlová; Do rekvalifikácie sa zapojila takmer stovka zamestnancov baní na hornej Nitre; Po pamiatke zosnulých nemusia zostať kopy nevyseparovateľného odpadu;  Pozvánka na mestské zastupiteľstvo 28.10.2021; Rozhovor s autorom štúdie revitalizácie centra Novej Lehoty, architektom Patrikom Juríčekom;  Niekedy stačí seniorov objať a krátko sa s nimi pozhovárať; Nahláste svoj záujem o mydlá; Zbor Artanno si vyspieval zlaté pásmo; Rozbehli sme Športovú akadémiu Mateja Tótha; Poetka z Handlovej na Literárnom Zvolene; Zdravotné zákroky psíkom môže robiť len veterinárny lekár; Súťaž k 645. výročiu mesta; Program digitálneho kina Baník;  Šimon Matiaško zvíťazil medzi juniormi v Slovenskom pohári Freestyle BMX/MTB 2021; Gymnastky na súťaži; Stredná odborná škola v spolupráci so Školským basketbalovým klubom Handlová prináša možnosť prihlásiť sa na športový krúžok; a iné.

Elektronickú verziu mestského dvojtýždenníka Handlovský hlas nájdete na našom webovom sídle.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.