Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

V pondelok 21.6. neparkujte v blízkosti podnikateľského inkubátora.

Dátum: 18.06.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 819
V pondelok 21.6. neparkujte v blízkosti podnikateľského inkubátora.

V pondelok prebehne očkovanie 380 Handlovčanov.

V pondelok 21.6.2021 sa bude v podnikateľskom inkubátore konať očkovanie 380 obyvateľov mesta v predpokladanom čase o 9.00 h do 15.00 h s príchodom tímov zo záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky a Intervenčného tímu Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky ako i vozidiel RZP v skorších hodinách.

Z dôvodu organizácie očkovania (osadenie info tabúľ a pod.), pristavenia vozidiel tímov zo záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky a Intervenčného tímu Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky ako i vozidla RZP a bezpečného priebehu celého očkovania, prosíme: 

NEPARKUJTE 21.6.2021 od 7.00 h do 17.00 h V TESNEJ BLÍZKOSTI PODNIKATEĽSKÉHO INKUBÁTORA

(parkovanie pri budove DK susediace s chodníkom k PI, pod alejou za PI a pod.) Areál bude označený.

SMS informácia pre očkovaných

Všetci nahlásení obyvatelia na očkovanie boli informovaní v sms, že vstup do PI pre  účel očkovania je zozadu. Viac o očkovaní nájdete na našom webovom sídle.

Obyvatelia so ZŤP 

Obyvatelia, ktorí budú chcieť využiť služby prevádzok v PI a ÚPSVaR budú mať prístupný výlučne vchod z Námestia baníkov pričom výťah je k dispozícii pre všetkých.

Ďakujeme!

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.