Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Poznáme termín očkovania v Handlovej

Dátum: 10.06.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 3095
Poznáme termín očkovania v Handlovej

Termín očkovania v Handlovej vakcínou Pfizer je 21. jún 2021 v podnikateľskom inkubátore

Aktualizácia 18. 6. 2021

Informácie o očkovaní v Handlovej majú nahlásení na očkovanie zaslané

Včerajším dňom (17.6.2021) mesto Handlová zaslalo sms všetkým nahláseným Handlovčankám a Handlovčanom. V telefóne sa sms zobrazuje od odosieľateľa. Handlova s textom o termíne, čase, mieste očkovania, type vakcíny a infolinky, ktorá bude dostupná výlučne v deň očkovania v čase od 9.00 h do 15.00 h.

Aktualizácia 16. 6. 2021

Základné informácie pre všetkých, ktorí sú nahlásení na očkovanie v Handlovej! Vstup na očkovanie je zozadu budovy podnikateľského inkubátora, respirátor je povinný!

  • Očkovanie sa bude konať vakcínou Pfizer v pondelok 21. júna v čase od 9.00 h s predpokladaným ukončením o 15.00 h v Podnikateľskom inkubátore Handlová, Námestie baníkov 5 (ďalej PI).
  • Obedná prestávka bude od 12.00 h do 13.00 h.
  • Vstup na očkovanie je zo zadného vchodu PI (od OC COOP Jednota).
  • Obyvatelia, ktorí pôjdu na očkovanie, musia mať pri vstupe do budovy na tvárach respirátory (nie rúško ani iné prekrytie horných dýchacích ciest).
  • Všetci, ktorí sa nahlásili na očkovanie obdržia sms správu s termínom a časom očkovania. Prosíme všetkých, aby termíny dodržovali a riadili sa pokynmi dobrovoľníkov z radov dobrovoľných hasičov z DHZ Morovno, Kontaktného centra Handlová, Sociálneho oddelenia Mestského úradu Handlová a Podnikateľského inkubátora Handlová – ASTERION, n.o.
  • Celkovo sa v meste nahlásilo na očkovanie 380 obyvateľov, z toho je viac ako 100 osamelo žijúcich seniorov, 40 ŤZP a 80 obyvateľov z marginalizovaných komunít.
  • Očkovanie v Handlovej sa realizuje vďaka spolupráci mesta Handlová so Záchrannou zdravotnou službou Slovenskej republiky a Intervenčným tímom Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky.

Oznam z 10. 6. 2021 

Všetky Handlovčanky a Handlovčania, ktorí reagovali do 28. mája na výzvu mesta a nahlásili sa na očkovanie v meste vakcínou Pfizer, budú mať po dnešnom overení termínu z Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky termín očkovania v pondelok 21. júna 2021 v podnikateľskom inkubátore Handlová, Námstie baníkov 5.

Nahlásených je do 400 záujemcov, ktorí obdržia v krátkom čase informáciu o tomto termíne prostredníctvom sms.

Vzhľadom na presne určené množstvo osôb, ktoré budú zaočkované, bude očkovanie prebiehať podľa abecedy s oznámením približného času očkovania. Sprevádzajúce osoby budú zaočkované súčasne s osobou nahlásenou na očkovanie.

Mesto dáva do pozornosti, že nahlásený záujem o očkovanie je záväzný vzhľadom na to, že bude do mesta doručený presný počet vakcín.

V prípade, že sa nahlásení nebudú môcť očkovania zúčastniť z rôznych dôvodov, je potrebné obratom informovať mesto na tel. čísle 0917 616 391 v čase stránkových hodín MsÚ.

Podrobnejšie a aktuálne informácie o postupe a rozvrhu očkovania budú aktualizované na tomto mieste a na FB mesta @MestoHandlova.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.