Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Poďakovali sme sa opatrovateľkám

Dátum: 31.05.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1356
Poďakovali sme sa opatrovateľkám

Primátorka mesta prijala opatrovateľky pri príležitosti ich odchodu do dôchodku

Primátorka mesta, Silvia Grúberová, dnes prijala tri opatrovateľky a ocenila ich dlhoročnú prácu. Aktívna pracovná činnosť, ktorá bola podľa ich slov poslaním, končí ich odchodom do dôchodku. Opatrovateľky sa zhodli, že desiatky rokov odpracovaných pre klientov v Handlovej ich napĺňali a len zriedka sa stalo, že by si s klientmi neporozumeli.

Vedúca sociálneho oddelenia Mestského úradu v Handlovej, Veronika Cagáňová, ocenila ich flexibilnosť  a ústretovosť hlavne v prípadoch, keď stále trvajúca pandemická situácia spôsobila, že niektoré opatrovateľky museli ostať doma alebo bolo potrebné niektorú službu posilniť.

01_302_1

Primátorka mesta, s poďakovaním za ich prácu, odovzdala opatrovateľkám Ľudmile Danielčíkovej, Oľge Pavlákovej a Zdenke Šajgalovej darčeky od mesta,  kvet ako výraz vďaky pridala Zuzana Šaláteková v mene zamestnancov sociálneho oddelenia Mestského úradu Handlová. Krátke stretnutie na pôde mesta sa nieslo v príjemnej atmosfére plnej úsmevných i tých smutnejších chvíľ sprevádzajúcich prácu handlovských opatrovateliek. 

V Handlovej je aktuálne 29 opatrovateliek, ktoré poskytujú služby podľa individuálnych potrieb 84 klientom z radov Handlovčaniek a Handlovčanov.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.