Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie o dodatočnom stav. konaní Hegli

SÚBOR
Dátum: 19.11.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 648
Oznámenie o dodatočnom stav. konaní Hegli

Stavebné úpravy bytu č. 11 

Žiadateľ: Peter Hegli,  podal dňa: 25.10.2021, žiadosť o vydanie dodatočného povolenia zmeny stavby: "Stavebné úpravy bytu č. 11", v bytovom dome súpisné číslo 43, vchod číslo 1, na pozemku v katastrálnom území Handlová.

Predmetom stavebného konania sú stavebné úpravy bytového jadra a vypílenie dverného otvoru 800 x 2000 mm do nosnej steny, medzi miestnosťou kuchyňa a obývacia izba.

Mesto Handlová, ako príslušný stavebný úrad oznamuje podľa § 88a stavebného zákona začatie konania dotknutým orgánom a známym účastníkom konania a súčasne upúšťa od ústneho pojednávania a miestneho šetrenia primerane podľa § 61 ods.2 stavebného zákona, nakoľko sú stavebnému úradu dobre známe pomery staveniska a žiadosť poskytuje dostatočný podklad pre posúdenie navrhovanej stavby.


Súčasne stavebný úrad s primeraným použitím §-u 61 ods. 3 stavebného zákona určuje lehotu účastníkom konania k podaniu námietok do 10 pracovných dní odo dňa doručenia tohto oznámenia.
Do podkladov rozhodnutia je možné nahliadnuť na stavebnom úrade: Mestský úrad Handlová, Námestie baníkov č. 7, číslo dverí 10, (predovšetkým v dni pondelok a streda, 8,00-15,00 hod., piatok 7,00 -13,00 hod. 

Celé znenie vyhlášky je k dispozícii na stiahnutie nižšie vo formáte pdf.

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Handlová - SP oznámenie dod. st. konania Hegli Veľkosť: 168.2 kB Formát: pdf Dátum: 19.11.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.