Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mestské zastupiteľstvo sa bude konať v režime OTP

Dátum: 27.10.2021
Počet videní: 618
Mestské zastupiteľstvo sa bude konať v režime OTP

V rokovacej miestnosti bude môcť byť naraz maximálne 41 ľudí. 

Rokovanie Mestského zastupiteľstva mesta Handlová vo štvrtok 28. októbra 2021 sa bude konať v režime OTP. Priebeh zasadnutia bude vysielaný online na YouTube kanáli Regionálnej televízie Prievidza.

Okres Prievidza je od 25. októbra 2021 zaradený do 1. stupňa ohrozenia – červená farba podľa COVID automatu. Aby bolo možné splniť kapacitné podmienky pre rokovanie mestského zastupiteľstva prezenčnou formou, bude sa konať v režime OTP.

Podľa platného COVID automatu je vstup do rokovacej miestnosti možný pre očkovaných, testovaných a po prekonaní COVID-19. V rokovacej miestnosti je povinný respirátor počas celého rokovania a organizátor musí vyhotoviť zoznam účastníkov. Obsadiť je možné maximálne 25% kapacity miestnosti. V prípade, že o účasť na rokovaní budú mať záujem obyvatelia, budú môcť vstupovať do rokovacej miestnosti postupne, aby bol vždy zachovaný maximálny možný počet zúčastnených, ktorý je pre veľkú zasadaciu miestnosť Mestského úradu v Handlovej stanovený na 41 ľudí.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.