Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

V utorok bude v časti mesta dočasná odstávka vody

Dátum: 16.08.2021
Počet videní: 1691
V utorok bude v časti mesta dočasná odstávka vody

Dôvodom odstávky sú práce na rozšírení verejného vodovodu na ul. Sama Chalupku.

Stredoslovenská vodárenská spoločnosť v utorok 17. augusta, v čase od 9,00 do 13,00 hod, preruší dodávky pitnej vody na uliciach Hurbanova, Jilemnického, Mládežnícka, Pionierov, Gagarinova, Sadova, Kremnická, J. Kráľa, Školská a Duklianska. Odstávka vody sa bude týkať aj firmy Gewis.

Dôvodom odstávky sú práce na rozšírení verejného vodovodu na ul. Sama Chalupku. Stredoslovenská vodárenská spoločnosť vybuduje vodovodné potrubie na zabezpečenie dodávky pitnej vody pre rodinné domy, záhradkársku oblasť a prevádzku firiem. Projekt zároveň ráta aj s možným napojením rodinných domov a budúcou možnou výstavbou individuálnej bytovej výstavby v zmysle platného územného plánu.

Potrubie bude mať dĺžku 467 metrov. Celková výška oprávnených výdavkov je 137 995 eur. Deväťdesiat percent nákladov pokryje dotácia z európskych zdrojov, Stredoslovenská vodárenská spoločnosť bude projekt spolufinancovať sumou 13 799 eur.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.