Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Miestna akčná skupina Žiar organizuje „Deň otvorených dverí na MASke“

Dátum: 12.08.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 726
Miestna akčná skupina Žiar organizuje „Deň otvorených dverí na MASke“

DOD bude 16. aj 30. augusta 2021

Máte nápad ako zveľadiť svoje podnikanie? Našli ste dieru na trhu a plánujete ju svojou činnosťou „zaplátať“? Máte chuť s podnikaním začať? Premýšľate, kde nájsť zdroje? Kto Vaše myšlienky zafinancuje, aby sa stali realitou? Pomôcť Vám môžu eurofondy.

POZVÁNKA

Pozývame všetkých, ktorí majú záujem uchádzať sa o nenávratný finančný príspevok prostredníctvom MAS z eurofondov na diskusiu o možnostiach spolufinancovania projektov prostredníctvom cudzích zdrojov. „Deň otvorených dverí na MASke“ sa bude konať v dňoch 16. a 30. augusta 2021 v čase od 9.00 h v kancelárii MAS Žiar, Miestne kultúrne stredisko č.367 v Chrenovci – Brusne. Ak Vám termín nevyhovuje, neváhajte nás kontaktovať.

Miestna akčná skupina Žiar, ktorá združuje obce Handlovskej doliny, Hornonitria a obec Cigeľ vyhlásila v júli 2019 výzvu na predkladanie žiadostí o nenávratný finančný príspevok z Integrovaného regionálneho operačného programu SR zameranú na podporu podnikania v našom území.

Na realizáciu svojich projektových zámerov môžete získať až 42 000 eur, čo predstavuje 55% celkových oprávnených výdavkov projektu. Schvaľovací proces prebehne na miestnej úrovni našej MAS Žiar. V tomto čase je už aj proces schvaľovania projektov veľmi rýchly. Ste srdečne vítaní!

Viac informácií nájdete na www.masziar.sk.

Erika Jonasová, projektový manažér MAS

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.