Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Očkovacie centrum možno bude aj v našom meste. Mali by ste záujem?

Dátum: 20.05.2021
Počet videní: 3112
Očkovacie centrum možno bude aj v našom meste. Mali by ste záujem?

Prihláste sa na očkovanie v Handlovej. 

Mesto Handlová aktuálne rokuje s Ministerstvom zdravotníctva SR o podmienkach zriadenia mobilného očkovacieho miesta v Handlovej. Obyvatelia mesta by tak mali službu očkovania rýchlo dostupnú. Očkovať sa bude vakcínou Pfizer.

Samospráva teraz zbiera informácie, aký bude o očkovanie v meste záujem. Záväzný záujem o očkovanie je potrebné nahlásiť do 28. mája 2021 na adresu ockovanie@handlova.sk alebo telefonicky na číslo 0915 874 998 (linka je dostupná iba v pracovné dni v čase od 8.00 h do 14.00 h). V prihláške uveďte svoje meno, priezvisko, vek, adresu, zdravotnú poisťovňu, tel. kontakt a či ste už nahlásená/nahlásený v čakárni na očkovanie.

Služba je určená pre všetkých obyvateľov mesta, ktorí nemôžu vycestovať na očkovanie mimo mesta. Podľa záujmu bude mesto informovať o zriadení moblného očkovacieho miesta.  Presný termín a miesto očkovania v Handlovej budú známe po uzavretí nahlasovaní a očkovanie sa bude konať podľa podmienok určených Ministerstvom zdravotníctva SR, ktoré aktuálne nastavuje systém zriadenia takýchto mobilných očkovacích miest, kedy prídu zdravotníci do miest na Slovensku.

Presný termín a miesto očkovania v Handlovej budú známe po určení podmienok Ministerstvom zdravotníctva SR.

 

ockovanie_HA

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.