Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Odpočet stavu vodomerov pokračuje 25. mája

Dátum: 21.05.2021
Autor: Mesto Handlová
Počet videní: 2663
Odpočet stavu vodomerov pokračuje 25. mája

Vodári pokračujú v odpočte stavu vodomerov.

svps

V utorok 25. mája 2021 bude odpočet stavu vodomerov prebiehať na uliciach: ČSA, F. Nadáždyho, Liptovská, Mierové nám., Náhradné pole, Potočná, Robotnícka, Štrajková, Zápotockého.

Ako prebieha odpočet? 

1. Vodomer odčíta zamestnanes StVPS 

Z dôvodu znižovania priameho kontaktu odčítačov s odberateľmi  v záujme minimalizácie rizika šírenia koronavírusového ochorenia COVID-19,  odčítači budú realizovať odpočet vodomeru len z voľne prístupných vodomerov.

2. Vodomer si odčíta občan sám

Občania, ktorých vodomer nie je voľne prístupný  k odpočtu, si stav odčítajú sami a odčítaný stav  napíšu na papier a umiestnia na viditeľnom mieste,  aby sa zamedzilo priamemu kontaktu medzi odberateľom a odčítačom. Lístok so stavom treba zanechať do doby, pokiaľ odčítač nepoznačí odpísané.

 3. Stav vodomeru zaslať mailom / sms

Na odberných miestach, kde vodomer nebude sprístupnený k vykonaniu odpočtu a odberateľ neodčíta stav vodomeru vopred, odčítač zanechá odčítací lístok, na ktorom budú uvedené telefónne čísla a e-mailové adresy, kam bude možné nahlásiť stav vodmeru. 

odpocvodom

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.