Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Urbanský jarmok sa tento rok konať nebude

Dátum: 23.04.2020
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1860
Urbanský jarmok sa tento rok konať nebude

Všetky podujatia v Handlovej sú predbežne do konca augusta zrušené.

Úrad verejného zdravotníctva Slovenskej republiky zakázal svojim opatrením zo dňa 23. marca 2020 organizovať a usporadúvať hromadné podujatia športovej, kultúrnej, spoločenskej, či inej povahy. Zákaz platí až do odvolania. Mesto Handlová a organizácie v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta preto predbežne rušia všetky plánované celomestské kultúrne, spoločenské a športové podujatia, ktoré sa mali uskutočniť do konca mesiaca august.

Konkrétne sú to podujatia Deň Zeme, Urbanský jarmok, 41. ročník Cesty rozprávkovým lesom aj Leto na námestí. Zo športových podujatí už boli zrušené 37. ročník Behu oslobodenia Mesta Handlová, mototuristická súťaž „Rodičia jazdite opatrne“, aj šachový turnaj k Oslobodeniu mesta Handlová. Výstava psov bez papierov „Najmilší oriešok“ sa presunula do online priestoru. V máji sa neuskutoční Street CUP - Turnaj Mareka Viedenského, Morovnianska podkova, 47. ročník turistického Pochodu „Po stopách Handlovskej dobrovoľnej roty“ ani Slovenský pohár v gymnastike “C”.

Zákaz sa bude týkať aj podujatí Deti pomáhajú deťom, Koleso nás spája aj Slovenského pohára v lezení detí Handlovský pavúčik, Handlovský streetball, Banícka rallye, O kôš mesta Handlová, Futbalová 24-ka, Kynologické preteky a Edit cup.

Obmedzenie sa dotkne aj pamätných dní. Oslavy 1. mája a Deň víťazstva nad fašizmom, Oslavy zvrchovanosti, Deň bielych ruží a 76. výročie SNP. Pokiaľ sa zmení mimoriadna situácia na území Slovenska a mesto bude mať finančné zdroje, budeme o prípadných zmenách včas informovať.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.