Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie o začatí stavebného konania - p. Schwartz

SÚBOR
Dátum: 17.05.2023
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1155
2 min. čítania
Oznámenie o začatí stavebného konania - p. Schwartz

Montáž klimatizačnej jednotky na obvodovom plášti bytového domu

Žiadatelia: Štefan Schwartz a Mária Schwartzová, adresa: 972 51 Handlová, Mierové námestie, podali dňa 12.05.2023 na stavebnom úrade v Handlovej žiadosť o vydanie stavebného povolenia na zmenu stavby „Montáž klimatizačnej jednotky na obvodovom plášti bytového domu“ bytu č. 2 na ul. Mierové námestie 9 v bytovom dome č. súp. 250 na pozemku KN-C parcelné číslo 2325 v k.ú. Handlová.

Predmetom stavebného povolenia je: návrh montáže klimatizačnej jednotky na východnej stene obvodového plášťa bytového domu vchodu 9/2 a vo vnútornom priestore jednej izby bytu č. 2.

Uvedeným dňom bolo začaté stavebné konanie.

Súčasne podľa § 61 ods.3 stavebného zákona určuje stavebný úrad lehotu k podaniu námietok a pripomienok účastníkom konania a na vykonanie úkonu súvisiaceho s nazeraním do spisu – do 7 pracovných dní odo dňa doručenia tohto oznámenia.

Celé znenie oznámenia je k dispozícii na stiahnutie nižšie v dokumentoch vo formáte .pdf

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Handlová - Oznámenie o začatí stavebného konania verejnou vyhláškou Schwartz Veľkosť: 154.9 kB Formát: pdf Dátum: 17.5.2023

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.