Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Handlovčania odcestovali na finále CEYBL do Poľska

VIDEO
Dátum: 06.04.2023
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1628
3 min. čítania
Handlovčania odcestovali na finále CEYBL do Poľska

Finále Stredoeurópskej mládežníckej basketbalovej ligy sa odohrá v Zielonej Góre

Tím U14 sa predstaví medzi najlepšími tímami vo finále CEYBL v sezóne 2022/2023

Zverenci trénera Beráneka odohrali v rámci Stredoeurópskej ligy 3 kvalitné turnaje.Prvý turnaj odohrali v novembri vo Wroclaw, kde obsadili skvelé 3. miesto. O mesiac neskôr sa predstavili na turnaji v Nymburku. Po prekvapivej výhre nad domácou akadémiou Nymburk a nemeckým výberom si odniesli chlapci opäť fantastické tretie miesto. Nasledoval domáci turnaj, ktorý našim chlapcom absolútne nevyšiel a obsadili šieste miesto. 

V súčte výsledkov sa  dostali na 5. miesto z celkových 13 tímov. 

Aké sú očakávania trénera Jána Beráneka?

"Finálového turnaja sa zúčastňujeme ako najväčší „outsideri“ turnaja a naozaj je veľmi nepravdepodobné, že by sme výsledkovo v jednom zo zápasoch uspeli. Náš tím je pospájaný z 2 športových tried na jednej škole. V našom tíme nemáme žiadnych hosťujúcich hráčov z iných klubov a reprezentujú nás výhradne handlovskí chlapci.  Naším cieľom a zmyslom účasti na tak kvalitne obsadenom záverečnom turnaji je návrat tímu do hernej praxe, keďže sme boli naozaj veľmi dlho bez zápasov a aj  návrat do spoločných  tréningových procesov. Tento turnaj nám pomôže do záverečnej fázy našej domácej súťaže a prípravy na záverečný turnaj MS-R, ktorý sa bude konať v dňoch 2. – 3. jún 2023."

Odkazy na sledovanie zápasov naživo na kanáli YouTube nájdete v tomto odkaze:

https://sbkha.sk/handlovcanov-caka-finale-ceybl-v-zielona-gore/

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.