Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Začalo sa s čistením ciest od blata po vývoze zeminy

Dátum: 22.12.2022
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1581
Začalo sa s čistením ciest od blata po vývoze zeminy

Stavebník plánovaného obchodného centra na Ul. Okružná začne opätovne vyvážať zeminu 3. januára 2023

Začiatok zvozu zeminy z lokality Ul. Okružná, kde stavebník plánuje výstavbu obchodného centra, priniesol tiež znečistenie ciest.

Ako mesto Handlová informovalo, stavebníkovi zo zmluvy vyplýva, okrem iného, uviesť komunikáciu do pôvodného stavu a udržiavať ju počas celej doby prevozu zeminy v zjazdnom stave.

Mesto prijalo dnes viacero informácií o zablatených cestách, nakoľko sychravé počasie spôsobilo ich nadmerné znečistenie. Počas dňa priebežne mesto komunikovalo so stavebníkom. Stavebník dnes  22.12.2022 o 14.00 h ukončil vývoz zeminy a zabezpečuje postupné čistenie komunikácií, po ktorých ťažké nákladné motorové vozidlá jazdili. Zároveň stavebník ďakuje obyvateľom za trpezlivosť.

Nákladné vozidlá vyvážali zeminu z Ul. Okružná po štátnej ceste I/9 po Ul. Prievidzská cez oba kruhové objazdy, po malom obchvate mesta cez ulicu 29. augusta na Žiarsku cestu a odbočovali za mestom na účelovú komunikáciu smerom na skládku na Scheiblingu.

Stavebník začne s vývozom zeminy opätovne 3. januára 2023.

Prečítajte si tiež staršiu aktualitu na našom webovom sídle po kliknutí sem 

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.