Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Podporný tím pre baníkov príjme desiatich nových kolegov. Budú pripravovať aktivity

Dátum: 13.04.2021
Počet videní: 1589
Podporný tím pre baníkov príjme desiatich nových kolegov. Budú pripravovať aktivity

Predpokladaný termín nástupu je 1. júna 2021.

Mesto Handlová vyhlásilo výberové konanie na odborný personál Kontaktného centra Handlová. Výberovým konaním sa bude obsadzovať 10 pracovných miest v oblastiach: vzdelávanie, sociálna oblasť, financie, zdravý životný štýl a zdravotná starostlivosť, životné prostredie, kultúra, banícke tradície, kariérne poradenstvo, motivácia a koučing.

Ide o dohodu o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru na dobu určitú v maximálnom objeme 350 hodín za rok. Hodinová
mzda je 13,30 eur. Pracovné miesta sa obsadzujú na obdobie trvania projektu „Podpora zamestnateľnosti v regióne horná Nitra“ s miestom výkonu práce v meste Handlová.

Náplňou práce bude tvorba a realizácia individuálnych a skupinových aktivít, tréningových a rozvojových programov, podujatí komunitného a preventívno-osvetového charakteru, ich prispôsobenie pre cieľovú skupinu zamestnancov Hornonitrianskych baní Prievidza a. s., v jednej alebo viacerých z definovaných oblastí.

Úspešní uchádzači by mali mať ukončené minimálne stredoškolské vzdelanie a pracovné skúsenosti v predmetnej oblasti minimálne jeden rok. Medzi osobnostné predpoklady patrí zodpovednosť, empatia, samostatnosť, flexibilita, pozitívny prístup k práci, komunikatívnosť, kreativita a schopnosť pracovať v tíme. Požadovaná je aj znalosť zámeru národného projektu Podpora zamestnateľnosti v regióne horná Nitra a vlastná predstava o napĺňaní cieľov projektu prostredníctvom účasti v pracovnom tíme kontaktného centra a o tvorbe vhodných aktivít pre cieľovú skupinu zamestnancov HBP, vrátane postupov na ich dosiahnutie. Znalosť problematiky v danej oblasti je výhodou.

Medzi výberové kritériá patria aj dosiahnuté pracovné výsledky, skúsenosti a odporúčanie alebo pracovné hodnotenie od predchádzajúcich zamestnávateľov alebo organizácií, s ktorými uchádzač spolupracoval. Zoznam požadovaných dokladov je zverejnený na webovom sídle mesta Handlová v sekcii Mestský úrad – Zamestnanie.

Uzávierka prijímania žiadostí o účasť vo výberovom konaní je 22. apríla 2021 o 15,00 hod. Dátum, miesto a hodinu výberového konania písomne oznámi príslušná výberová komisia tým uchádzačom, ktorí splnia požadované kvalifikačné kritériá.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.