Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Anketa: Pomôžte zlepšiť noviny Handlovský hlas

Dátum: 18.08.2020
Autor: Mesto Handlová
Počet videní: 1043
Anketa: Pomôžte zlepšiť noviny Handlovský hlas

Ste spokojní s formou novín Handlovský hlas, s ich obsahom a distribúciou?

Mesto Handlová roky informovalo obyvateľov prostredníctvom platenej inzercie v Handlovských novín, ktoré vydávala firma Adris s.r.o.. 

Prvé číslo vlastných novín samosprávy, Handlovský hlas, vyšlo 15. mája 2019. Prvých šestnásť čísel novín mesto vydalo v spolupráci s firmou Triumf Media, s. r. o., od roku 2020 celý obsah novín aj ich grafické spracovanie pripravujú pracovníci Oddelenia marketingu a komunikácie mestského úradu.

Založenie mestských novín bolo podľa primátorky Silvie Grúberovej súčasťou plnenia sľubov, ktorý dala občanom pred voľbami ona sama ako aj iniciatíva Lepšia Handlová. „Neustále sme hovorili o tom, že chceme podrobne a transparentne informovať o našich krokoch, čo nám dovtedy zo strany mesta chýbalo. Preto v tomto roku realizujeme zmenu komunikačnej politiky mesta. Nové mestské noviny sú súčasťou našej zmeny komunikácie v prospech občana," povedala v článku v prvom vydaní Handlovského hlasu.

Prostredníctvom ankety teraz redakcia novín zisťuje názor čitateľov. "Jediné mestské periodikum, dvojtýždenník Handlovský hlas, je tu už jeden rok. Zaujíma nás názor čitateľov na to, ako sú spokojní s jeho formou, obsahom a distribúciou. Všetky odpovede nám pomôžu noviny zlepšiť," povedala šéfredaktorka novín Jana Paulínyová. "Z respondentov, ktorí vyplnia svoje kontaktné údaje, vylosujeme jedného, ktorý vyhrá prvý diel knihy Monografia mesta Handlová a tričko s našim ikonickým železničným mostom z novej kolekcie HAIKONY," dodala.  

Samospráva zisťovala, či Handlovčania čítajú Handlovský hlas aj na oficiálnom facebookovom profile mesta @Mesto Handlová. Z 211 hlasujúcich samosprávne noviny číta 61 percent respondentov, nečíta ich 39 percent ľudí.

Pre vyplnenie ankety kliknite sem.

Vyplnenie dotazníka nezaberie viac ako 2 minúty. 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.