Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Zdroje samosprávy na opravy výtlkov sú obmedzené

VIDEO
Dátum: 20.04.2023
Počet videní: 1502
2 min. čítania
Zdroje samosprávy na opravy výtlkov sú obmedzené

V správe mesta je celkovo 44 kilometrov ciest.

Už niekoľko rokov je na opravu výtlkov vyčlenených 20 tis. eur. Nezmenil sa ani kľúč, podľa ktorého sa vyberá, ktoré výtlky mesto opraví. Cesty sú zoradené podľa poradia dôležitosti. Najdôležitejšie sú miestne komunikácie I. triedy po ktorých sa vedie aj hromadná verejná doprava, prístupové komunikácie k zdravotníckym zariadeniam, trasy záchranných vozidiel zložiek a ďalšie významné komunikácie. Na druhom mieste sú cesty II. triedy, prístupové komunikácie, ktoré majú význam pre zásobovanie, dopravu z priemyselných závodov a pod. Tretie v poradí dôležitosti sú miestne komunikácie III. triedy - prístupové a obslužné cesty, ktoré majú význam prevažne pre dopravu súkromnými dopravnými prostriedkami.

V správe mesta je celkovo 44 kilometrov ciest. Výtlky eviduje oddelenie výstavby mestského úradu a ich opravu realizuje mestská spoločnosť Hater Handlová. Opravovať ich bude metódou horúceho asfaltu. Výtlky spôsobené kamiónmi pri preprave hliny zo staveniska na Okružnej ulici sa z mestských peňazí opravovať nebudú. Poškodenie cesty bude realizovať zhotoviteľ stavby.

Výtlky, ktoré nie sú farebne označené, ale mali by sa podľa vás opraviť, nahláste mestu do konca apríla na adresu info@handlova.sk.

Video

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.