Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie o verejnej vyhláške - Územné rozhodnutie - Domov mládeže

SÚBOR
Dátum: 14.11.2022
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 536
Oznámenie o verejnej vyhláške - Územné rozhodnutie - Domov mládeže

Zmena stavby - domov mládeže na obytný dom

Navrhovateľ: RIH, s.r.o., adresa: 971 01 Prievidza, Záhradnícka 726/24, IČO: 53 838 173 podal dňa 23.06.2022 na tunajšom stavebnom úrade návrh na vydanie rozhodnutia o umiestnení zmeny stavby „Zmena stavby z domova mládeže na bytový dom“ jestvujúceho objektu na pozemku v k.ú. Handlová.

Projektová dokumentácia stavby rieši komplexnú prestavbu so zmenenou dispozíciou interiérov blokov „A‟ a „B‟ jestvujúceho objektu domova mládeže na bytový dom, prístavbu pavlače a balkónov ku každej bytovej jednotke, zateplenie obvodného plášťa kontaktným zatepľovacím systémom, nové vnútorné inštalácie zdravotechniky, elektroinštalácie silnoprúdu a slaboprúdu, rozvody vykurovania a výmenu vykurovacích telies, návrh umiestnenia parkovacích miest pre bytový dom.

Mesto Handlová, ako príslušný stavebný úrad posúdil predložený návrh podľa §§ 35, 36 a nasl. zákona č. 50/76 Zb. v znení nesk. predpisov a na základe posúdenia, výsledku ústneho pojednávania a miestneho zisťovania zo dňa 22.08.2022 vydáva podľa § 39 a § 39a stavebného zákona ROZHODNUTIE O UMIESTNENÍ ZMENY STAVBY. 

 

Celé znenie verejnej vyhlášky je k dispozícii na stiahnutie nižšie. 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Handlová - ÚR, RIH Prievidza, bytový dom Veľkosť: 501.8 kB Formát: pdf Dátum: 14.11.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.