Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dnes, 25. novembra, sa očkovalo do 18.30 h. Zaočkovalo sa 273 ľudí

GALÉRIA
Dátum: 25.11.2021
Počet videní: 3105
Dnes, 25. novembra, sa očkovalo do 18.30 h. Zaočkovalo sa 273 ľudí

Najbližší termín očkovania je štvrtok 9. decembra.

AKTUALIZÁCIA 19.00 h 

Nízkoprahové očkovanie v Handlovej bolo dnes ukončené o 18.30 h. Zaočkovalo sa 273 ľudí. Primárne dnes boli očkovaní tí, ktorí obdržali sms o možnosti registrácie na 3. dávku vakcínou Pfizer. Jednodávkovou vakcínou Johnson&Johnson bolo zaočkovaných 165 ľudí.

Poľadovica spôsobila, že očkovací tím uviazol na ceste a s očkovaním sa začalo o hodinu neskôr. Záujem o očkovanie v Handlovej enormne prekročil možnosti vakcinačného tímu, ktorý mal dostatok vakcín na vopred určený časový rámec, t.j. od 10. 00 h do 15.00 h bez prestávky.

Tí , ktorí dnes neboli zaočkovaní sú už zväčša nahlásení  (nie registrovaní) na nízkoprahové očkovanie, ktoré sa bude konať v Handlovej 9. decembra. O podmienkach a priebehu očkovania bude mesto Handlová informovať čoskoro.

Mesto Handlová ďakuje všetkým, ktorí boli dnes k sebe tolerantní a trpezliví, nakoľko bolo potrebné vypísať registračné formuláre priamo na mieste a v rámci protipandemických opatrení nebolo možné aby obyvatelia vstúpili do interiéru podnikateľského inkubátora naraz.

Poďakovanie patrí celému očkovaciemu tímu, pani doktorkám, ktoré svoj voľný čas venovali očkovaniu, zamestnancom Sociálneho oddelenia Mestského úradu v Handlovej, ako i príslušníkom mestskej a štátnej polície. Za technické dovybavenie stanmi a svetlami ďakujeme DHZ Handlová (Morovno).

Očkovanie sa koná opakovane v Handlovej vďaka spolupráci Intervenčného tímu Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky (IT MZSR) so Záchrannou zdravotnou službou SR (ZZS SR) a samosprávou mesta Handlová.  

AKTUALIZÁCIA 25. 11., 12.00 hod.:  Dopyt po očkovaní presahuje možnosti očkovacieho tímu pre vakcínu Pfizer. Prosíme, využite ďalší očkovací termín v meste, ktorý je 9. decembera 2021. O podmienkach očkovania 9. decembra bude mesto informovať.

Ak máte dnes záujem o očkovanie jednodávkovou vakcínou Johnson & Johnson príďte na očkovanie najskôr od 14.00 h. Očkovací tím bude očkovať do vyčerpania kapacity vakcín.

AKUTUALIZÁCIA 25. 11., 10.00 hod.: Pozor! Pre poľadovicu očkovací tím ešte nedorazil do Handlovej. Očkovanie začne najskôr o 11.00.

Nízkoprahové očkovanie je primárne určené pre ľudí so zníženou dostupnosťou očkovania, ktorí sa chcú očkovať, ale bráni im v tom vzdialenosť očkovacieho centra, zdravotné alebo sociálne znevýhodnenie, nemožnosť registrovať sa na vakcináciu online, alebo z iných dôvodov sa nevedia dostaviť na očkovanie mimo svojho bydliska.

  • Najbližší termín očkovania v Handlovej je štvrtok 25. novembra od 10.00 h do 15.00 h v Podnikateľskom inkubátore, Námestie baníkov 5, Handlová.
  • Vzhľadom na zvýšený záujem sa nízkoprahové očkovanie bude v Handlovej konať aj vo štvrtok 9. decembra 2021.
  • Nie je nutná registrácia. Registrácia bude vykonaná na mieste.
  • Na očkovaní bude prítomný lekár, s ktorým bude možné konzultovať výber vakcíny a otázky spojené s očkovaním. 

 

Časový rozvrh očkovania 25. 11. 2021

V čase od 10.00 h do 12.00 h

  • Očkovanie 1. dávkou vakcíny Pfizer.
  • Očkovanie 2. dávkou vakcíny Pfizer je určené pre tých, ktorí boli očkovaní 1. dávkou pred viac ako 28. dňami a je nutné, aby si doniesli potvrdenie o očkovaní 1. dávkou.
  • Očkovanie 3. dávkou vakcíny Pfizer je určené IBA pre tých, ktorí dostali SMS od NCZI o nároku na očkovanie. Nie je potrebná registrácia, ale je nutné preukázať sa SMS.

V čase od 12. 00 h do 15.00 h

  • Očkovanie jednodávkovou vakcínou Johnson&Johnson

 

Telefonický kontakt v deň očkovania: 0905 468 037

Očkovanie sa koná vďaka spolupráci Intervenčného tímu Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky (IT MZSR) so Záchrannou zdravotnou službou SR (ZZS SR) a samosprávou mesta Handlová.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.