Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Mestská polícia počas sviatočných dní posilní hliadky

Dátum: 29.10.2021
Počet videní: 1256
Mestská polícia počas sviatočných dní posilní hliadky

Mestská polícia žiada verejnosť o ohľaduplnosť.

Mestská polícia Handlová žiada obyvateľov, aby počas sviatku Všetkých svätých a Pamiatky zosnulých, kedy sa predpokladá vyššia koncentrácia vozidiel pri parkovaní, zvážili miesto na bezpečné a ohľaduplné zaparkovanie na verejných parkoviskách. "Od soboty do pondelka v okolí cintorína stretnete našich policajtov, ktorí budú zabezpečovať verejný poriadok ako aj bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky," povedala zástupkyňa náčelníka mestskej polície, Lucia Chudá. Príslušníci Mestskej polície ďakujú za rešpektovanie pokynov v okolí mestského cintorína, kde budú vykonávať počas sviatkov stálu hliadkovú službu.

Mestská polícia Handlová upozorňuje hlavne seniorov, aby boli ostražití a neponechávali si svoje osobné veci bez dohľadu na lavičkách či v ich blízkosti,  dávali si pozor na vymyslené ľútostivé príbehy, ktoré podvodníci využívajú na vylákanie finančnej hotovosti. V prípade, že sa s takýmto podozrivým konaním stretnú, je potrebné ihneď kontaktovať Mestskú políciu Handlová na telefónnom čísle 0905 499 384.

Opatrenia na zabezpečenie bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky budú na území celého Trenčianskeho kraja prebiehať do 2. novembra. Ako upozornila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne, Danka Adámiková, policajti budú vykonávať dohľad na všetkých cestách s predpokladanou zvýšenou intenzitou cestnej premávky ako aj na komunikáciách v intravilánoch miest a obcí, predovšetkým v okolí cintorínov. „Žiadame vodičov najmä v okolí cintorínov o zvýšenú pozornosť a  ohľaduplnosť voči ostatným účastníkom cestnej premávky," povedala policajná hovorkyňa.

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.