Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Má 90 rokov a stále je inšpiráciou pre svoje okolie

GALÉRIA
Dátum: 20.04.2023
Počet videní: 2167
2 min. čítania
Má 90 rokov a stále je inšpiráciou pre svoje okolie

Starnutie podľa nej nie je zlé.

Čestnej občianke mesta Handlová, Hildegarde Radovskej sa podaril husársky kúsok. Tak ako po celý svoj život i dnes dokázala svoj talent spájať ľudí. Pri príležitosti svojho jubilea na malej oslave privítala hneď dvoch ďalších čestných občanov mesta, Ondreja Pössa a Jána Procnera. Členovia Karpatskonemeckého spolku, folklórnej skupiny Hájiček a ďalší hostia pripravili milé priania, či už v podobe básní alebo piesní.

Podľa primátorky Silvie Grúberovej je pani Hilda vzorom pre mnohých z nás a jej rozvaha, múdrosť, úsmev, pokoj aj energia ako aj aktivita vo veciach verejných v tak krásnom veku, je vzorom pre mnohých. „Pani Hilda je tu roky, pripravená s láskou sa realizovať pre spolok, naše mesto, priateľov, čo si vysoko vážim. V mene mesta Handlová prajem ešte mnoho síl a úsmevu, všetko len to najlepšie, veľa zdravia, lásky a kopu dobrých ľudí okolo.”

V mene primátorky mesta kyticu kvetov a priania pani Hilde Radovskej odovzali prednosta mestského úradu, Tibor Kolorédy a vedúca kancelárie primátorky, Jana Paulínyová.

Gratulujeme pani Hilda!

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.