Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie o začatí stavebného konania - p. Pavlík

SÚBOR
Dátum: 25.11.2022
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 505
Oznámenie o začatí stavebného konania - p. Pavlík

Stavebná úprava bytu Okružná 7

Žiadateľ: Ing. Roman Pavlík, podal dňa 15.11.2022 na stavebnom úrade v Handlovej žiadosť o vydanie stavebného povolenia na zmenu stavby „Stavebná úprava bytu“ na ul. Okružná 7 v bytovom dome č. súp. 1860 na pozemku KN-C parcelné číslo 1436/207 v k.ú. Handlová.


Predmetom stavebného povolenia sú stavebné úpravy, ktoré vyplynuli z dôvodu výrazného poškodenia pri požiari dotknutého bytového domu v rozsahu:
- Vybúranie hygienického umakartového jadra v plnom rozsahu vrátane opláštenia inštalačnej šachty poškodených po požiari s následnou realizáciou nových murovaných deliacich priečok hygienického jadra
- Vybúranie časti parapetu jestvujúceho okenného otvoru v paneli obvodového plášťa, okno je súčasťou výplne otvoru výstupu na balkón z miestnosti kuchyňa (združené okno s dverami). Zamurovanie časti okenného otvoru výstupu na balkón v paneli obvodového plášťa z miestnosti izba.
- Demontáž jestvujúcich výplňových konštrukcií dverných, resp. okenných otvorov v rámci bytu v plnom rozsahu (interiér, exteriér), osadenie nových výplňových plastových, resp. drevených konštrukcií. Demontáž jestvujúcich nášľapných vrstiev podláh s následnou realizáciou nových, úprava povrchov stien a stropov, nové omietky prípadne zavesené sadrokartónové pohľady.

Do podkladov rozhodnutia je možné nahliadnuť v tejto lehote na tunajšom stavebnom úrade: Spoločnom obecnom úrade v Handlovej, Námestie baníkov č. 7 (predovšetkým v dni: pondelok, streda 8,00-15,00 hod.). Účastníci konania môžu svoje námietky k žiadosti uplatniť najneskôr v tejto lehote, v opačnom prípade nebudú vzaté do úvahy.

Celé znenie verejnej vyhlášky je k dispozícii na stiahnutie vo formáte .pdf

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Handlová - Oznámenie o začatí stavebného konania verejnou vyhláškou Pavlík Veľkosť: 413.9 kB Formát: pdf Dátum: 25.11.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.