Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Obmedzenie poskytovania služieb na oddelení daní MsÚ počas dvoch dní

Dátum: 24.02.2022
Autor: Jana Paulínyová
Počet videní: 689
Obmedzenie poskytovania služieb na oddelení daní  MsÚ počas dvoch dní

V piatok 25.02.2022 a v pondelok 28.02.2022 nie je možné v plnom rozsahu poskytnúť služby, ktoré poskytuje oddelenie daní a podnikateľskej činnosti na Mestskom úrade v Handlovej.

Z dôvodu nárastu respiračných ochorení a výpadku zamestnancov z dôvodu povinnej karantény po kontakte s pozitívnou osobou (COVID-19), nebude možné poskytovať služby tohto oddelenia týkajúce sa dane z nehnuteľností, dane za psa, dane za užívanie verejného priestranstva a poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady.

Ostatné oddelenia Mestského úradu v Handlovej (MsÚ) služby poskytujú priebežne.

Vzhľadom na aktuálnu pandemickú situáciu a úbytku počtu zamestnancov, mesto žiada, aby obyvatelia v prípade, že sa nedovolajú na priamu linku zamestnancom mesta kontaktovali MsÚ na linke 046/ 519 25 11 alebo písali na adresu info@handlova.sk.

Vstup do budovy MsÚ je možný s respirátorom, po dezinfekcii rúk, maximálny počet obyvateľov na prízemí mestského úradu je 5 osôb. Zoznam kontaktov na zamestnancov MsÚ Handlová je dostupný na tomto odkaze a na úradnej tabuli.

V prípade potreby odovzdania listín, stačí ich vhodiť do schránky na MsÚ Handlová, ktorá je dostupná 24 hodín denne a kontroluje sa každý pracovný deň.

Ďakujeme za pochopenie!

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.