Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Senior centrum prijíma nových klientov

Dátum: 26.01.2022
Počet videní: 2694
Senior centrum prijíma nových klientov

Mestský poskytovateľ sociálnych služieb začal opäť prijímať nových klientov.

SENIOR CENTRUM HANDLOVÁ, n. o. má voľné miesta v zariadení pre seniorov. Žiadosť si môže podať každý občan, ktorý je odkázaný na pomoc v zariadení na základe rozhodnutia o odkázanosti na sociálnu službu a dovŕšil dôchodkový vek. K žiadosti o umiestnenie do SENIOR CENTRA HANDLOVÁ je potrebné doložiť potrebné prílohy v zmysle zákona o sociálnych službách.

Výška mesačnej úhrady je vždy individuálna. Mesačné platby sa pohybujú od 390 do 460 eur. Klienti platia úhradu za pomoc pri odkázanosti, ubytovanie, stravu, upratovanie, pranie a žehlenie. Prijatie do mestského zariadenia nie je podmienené žiadnym vstupným ani sponzorským poplatkom.

Bližšie informácie o tom, ako postupovať v prípade záujmu o umiestnenie do SENIOR CENTRA HANDLOVÁ záujemcovia nájdu na webstránke zariadenia. Pomoc a informácie poskytne osobne aj telefonicky sociálna pracovníčka Mgr. Daniela Báleková, č. t.: 046/5450458, mobil: 0917 127 450

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.