Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Vyhodnotenie veľkej letnej súťaže

Dátum: 21.10.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1670
Vyhodnotenie veľkej letnej súťaže

Ceny víťazom mesto odovzdalo v stredu 20. októbra

Odovzdanie cien sa malo podľa pôvodného plánu mesta konať počas Dňa otvorených dverí v samospráve, ktorý každoročne pripadá na 20. október. Z dôvodu nepriaznivej situácie, kedy nie je vhodné usporadúvať hromadné podujatia sa DOD v samospráve nekonal. Víťazov fotografickej súťaže mesta Handlová „Veľká letná súťaž“, ktorá trvala od 6. júla do 31. augusta 2021, sme preto pozvali len na komorné stretnutie. Výherkyne si odniesli:

  • Darčekové balenie kolekcie Monografie mesta Handlová 1 (a novej Monografie mesta Handlová 2 - ktorú dostanú dodatočne po jej vydaní)
  • dve voľné vstupenky do Kina Baník Handlová na film podľa vlastného výberu z aktuálnej ponuky
  • bezplatný zápis do Mestskej knižnice Handlová na jeden rok
  • a obed pre dvoch v jednej z handlovských reštaurácii podľa vlastného výberu

Zapojiť sa do súťaže dalo prostredníctvom facebooku alebo zaslaním fotografií emailom. Podmienkou bolo odfotiť sa s propagačným predmetom k 645. výročiu mesta Handlová (šatka, kľúčenka, hrnček, pohár, tričko, magnetka), napísať nám kde bola fotografia vyhotovená a zaslať.

Súťaž mala 4 kategórie - Najvzdialenejšia fotografia s Handlovou, Najvyššie odfotená fotografia s Handlovou, Najhlbšie odfotená fotografia s Handlovou, Najšťavnatejšia fotografia s Handlovou. V prípade, že sa podobný motív na fotografiách opakoval, mohla byť vytvorená nová kategória, v ktorej mohol účastník súťaže získať cenu.

Všetci súťažiaci Veľkej letne súťaže zvolili možnosť zaslať fotografie zo svojich letných dovolenkovo – prázdninových výletov, prostredníctvom emailu. Na email handlova@handlova.sk prišlo mnoho pekných prianí a pozdravov. Zo 4 hodnotených kategórií boli vyhodnotené 3 a vznikla aj jedna nová kategória.

Najvzdialenejšia fotografia s Handlovou

Víťazkou kategórie sa stáva pani Mária Pekárová, ktorá poslala fotografiu svojich vnukov zo Zadaru a Plytvických jazier.

plytvicke_jazeraPlytvické jazerá, Chorvátsko

Vzdialenosť od mesta Handlová: Handlová – Zadar: 799km (Zdroj: trasa autom, viamichelin.de)

Najvyššie odfotená fotografia s Handlovou

Tu o víťazstvo bojovali autorky dvoch fotografií. Víťazkou sa stáva pani Silvia Habžanská, ktorá sa s predmetom k 645. výročiu mesta odfotila na kopci Veľký Rozsutec (1609,7 m.n.m)

velky_rozsutec_1Veľký Rozsutec

Najhlbšie odfotená fotografia s Handlovou

Najhlbšie vytvorená fotografia bola vytvorená v Harmaneckej jaskyni, ktorá patri do oblasti Veľká Fatra. Jej dĺžka je 3123m a hĺbka 75m. Víťazkou sa stáva pani Miroslava Hlivová.

harmanecka_jaskynaHarmanecká jaskyňa

Nová kategória: „Dotyk prírody“

V kategórii „Najšťavnatejšia fotografia“ nebolo možné určiť víťaza. Mnoho fotografií, ktoré mesto od súťažiacich dostalo bolo vytvorených v prírode. Preto sa rozhodlo o vytvorení novej kategórie:

„Dotyk prírody“

Víťazkou tejto kategórie sa stáva pani Simona Nieburová s fotografiou z Vyhní – Kamenné more

Nikola_Nieburová_vyhneKamenné more - Vyhne

Všetkým súťažiacim, ktorí mestu Handlová zaslali súťažné fotografie ďakujeme a výhercom gratulujeme.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.