Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Oznámenie o dodatočnom povolení stavby RMK

SÚBOR
Dátum: 08.10.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 633
Oznámenie o dodatočnom povolení stavby RMK

Prístavba k hale autoservisu RMK

Žiadatelia: Robert Ficel a Ing. Martina Kubíková, 971 01 Prievidza, v zastúpení Ing. Gabrielou Šimkovou, 971 01 Prievidza, podali dňa: 27.05.2020 na stavebnom úrade v Handlovej žiadosť o vydanie dodatočného stavebného povolenia zmeny stavby: „Prístavba k hale autoservisu RMK,“, na pozemku v katastrálnom území Handlová.


Predmetom žiadosti o vydanie dodatočného povolenia zmeny stavby je povolenie dvoch jednopodlažných, nepodpivničených prístavieb k hlavnému objektu, z východnej strany je zrealizovaná prístavba prepojená s existujúcou halou, z južnej strany je zrealizovaná prístavba prístupná z exteriéru.


Mesto Handlová, ako príslušný stavebný úrad oznamuje začatie konania o dodatočnom povolení zmeny stavby spojeného s povolením jej užívania dotknutým orgánom a známym účastníkom konania a súčasne stavebný úrad s primeraným použitím § 61 ods. 1 stavebného zákona nariaďuje ústne pojednávanie s miestnym šetrením na deň: 09.11.2021 o 10,00 hod. so stretnutím na – Mestskom úrade v Handlovej, Námestie baníkov č.7, malá zasadacia miestnosť I. poschodie.

Celé znenie verejnej vyhlášky je k dispozícii na stiahnutie nižšie. 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
Handlová - oznámenie o dod. povolení stavby RMK Veľkosť: 203 kB Formát: pdf Dátum: 8.10.2021

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.