Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

MDD v Handlovej je tento rok plný zábavy. Zažite ho aj v nedeľu!

GALÉRIA
Dátum: 01.06.2023
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 3421
3 min. čítania
MDD v Handlovej je tento rok plný zábavy. Zažite ho aj v nedeľu!

Medzinárodný deň detí sme dnes oslávili športom. V nedeľu 4.6.2023 sa príďte zabaviť na námestie a vyhrajte napríklad poukaz na denný tábor s LACIM STRIKOM.

Medzinárodný deň detí si tento rok malé Handlovčanky a Handlovačania, ale i malí návštevníci, môžu užiť v dvoch termínoch. Ten prvý sa konal dnes na Základnej škole Morovnianska cesta spod názvom Deti deťom a ten druhý sa bude konať už túto nedeľu 4.6.2023 od 15.00 h na Námestí baníkov a bude s labkovou patrolou.

Dnes sa v areáli Základnej školy Morovnianska cesta zišlo viac ako 500 malých Handlovčanov a Handlovčaniek z materských a základných škôl na podujatí Deti deťom, ktoré už po 6. krát organizovala spoločnosť DIGI Slovakia v spolupráci s mestom Handlová a mnohými ďalšími sponzormi. Jedno zo súťažných stanovíšť dnes patrilo našej Mestskej polícií Handlová, prišli tiež príslušníci policajného zboru SR, zaujímavým bolo vzdelávanie detí v oblasti záchrany života alebo ošetrenia rany, ktoré pripravila Stredná zdravotná škola z Prievidze. „Deti deťom“ tradične oslavujú tento sviatok behom a súťažami a v tomto roku sa ich deň niesol s podtónom Pomáhame jeden druhému. O kultúrny program sa postarala tanečná skupina Volcano, nechýbala zmrzlina, občerstvenie ani tvorivé dielničky, či chôdza po lane.

Milí rodičia, zoberte svoje deti na námestie v Handlovej aj v nedeľu 4. júna. Na Námestí baníkov sa bude konať Deň detí s labkovou patrolou. Celé podujatie sa začne o 15.00 h a tešiť sa môžete na naozaj pestrý program: kútik Detského centra Malinkovo, Divadlo pri kolkárni, vystúpenie tanečnej skupiny, Mestský kynologický klub Handlová, Dobrovoľný hasičský zbor Handlová, Policajný zbor Slovenskej republiky, hokejový klub zo Žiaru nad Hronom, Detský a mládežnícky parlament mesta Handlová, Hater  -Handlová a ich smetiarske auto, isto vám pochutí cukrová vata a popcorn, priravené sú zábavné súťaže, detský obchod, jazda na koni, maľovanie na tvár, skákací hrad a kopec iného... Vyhrať môžete, okrem iných pekných cien, tiež poukaz na letný tanečný denný tábor LACIHO STRIKE  v hodnote 179 €, ktorý sa bude konať v Handlovej  24. - 28. júla 2023 na Základnej škole Mierové námestie, kde LACI STRIKE chodil do základnej školy.

Mesto Handlová praje všetkým deťom krásny Medzinárodný deň detí 2023! 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.