Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Erasmus pre mladých podnikateľov

Dátum: 30.05.2023
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 464
3 min. čítania
Erasmus pre mladých podnikateľov

Využite príležitosť bezplatne vycestovať do zahraničia na platenú stáž do firmy podľa vlastného výberu. 

Využite príležitosť bezplatne vycestovať do zahraničia na platenú stáž do firmy podľa vlastného výberu, kde získate podnikateľské zručnosti od skúsených a inovatívnych podnikateľov. Program Erasmus pre mladých podnikateľov vám prináša možnosť rozbehnúť svoj vlastný biznis.

Tento európsky výmenný program pomáha najmä budúcim a začínajúcim podnikateľom (0-3 rokov podnikania) zaškoliť sa priamo na pracovisku inovatívnej spoločnosti v niektorej z európskych krajín. Stáž dotovaná Európskou úniou poskytne záujemcom financovanie životných nákladov (doprava, ubytovanie, strava) v dĺžke od 1 do 6 mesiacov vo firme podľa vlastného výberu. Výška mesačného finančného príspevku závisí od vybranej krajiny pobytu, pri európskych krajinách sa pohybuje mesačný príspevok na životné náklady a dopravu v rozmedzí 600 – 1100 eur.

ČO MÔŽETE ZÍSKAŤ:

  • Platenú stáž vo firme podľa vlastného výberu na 1 až 6 mesiacov
  • Sieť užitočných kontaktov v zahraničí
  • Rozvoj biznis zručností vo svojej oblasti
  • Príležitosti pre obchodnú spoluprácu vo svojom podnikaní
  • Spoznanie špecifík zahraničného trhu, na ktorý môžete zacieliť svoj biznis

 

ČO JE POTREBNÉ NA PRIHLÁSENIE:

  • Elektronická prihláška ako „New entrepreneur“ v anglickom jazyku v elektronickom systéme programu
  • Aktuálny životopis v anglickom jazyku
  • Jednoduchý podnikateľský plán svojho súčasného (budúceho) podnikania štandardného formátu vrátane finančného plánu na najbližšie 2 roky podnikania v slovenskom jazyku

 

Aktuálne je otvorená priebežná výzva na zapojenie sa do programu. Prihláška do programu sa dá pozrieť aj vyplniť TU Pri prihlasovaní sa do programu Erasmus pre mladých podnikateľov je potrebné vybrať si lokálne kontaktné miesto programu a jedným z týchto miest na Slovensku je Camit. Viac informácií o programe na: https://camit.sk/sk/erasmus

 

Ak Vás táto možnosť európskej mobility zaujala a rád by ste sa zapojili, viac informácií o programe na: https://camit.sk/sk/erasmus alebo odpovede na vaše otázky aj rady pri vypĺňaní prihlášky vám poskytneme telefonicky na tel.č. +421 903 507 404 alebo mailom na eye@camit.sk.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.