Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Používate vodu zo studne? Máte možnosť si ju dať otestovať zdarma!

Dátum: 20.03.2023
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 1407
Používate vodu zo studne? Máte možnosť si ju dať otestovať zdarma!

Vzorku môžete priniesť do Prievidze 21. marca 2023 od 9.00 hod. do 14.00 hod.

Dňa 22. marca si pripomíname Svetový deň vody, ktorý sa oslavuje od roku 1992, kedy ho konferencia OSN o životnom prostredí a rozvoji odporučila oslavovať na medzinárodnej úrovni.

Tento rok je mottom Svetového dňa vody: Urýchlenie zmien, špeciálne zmien na vyriešenie krízy v oblasti vody a hygieny.

Cieľom je upriamenie pozornosti na dôležitosť každodenného správania jednotlivcov pri efektívnom zaobchádzaní s vodou, povzbudiť ľudí, aby vo svojom živote podnikli kroky na zmenu spôsobu používania, spotreby a hospodárenia s vodou.

Stredoslovenská vodárenská prevádzková spoločnosť, a.s. ponúka aj tento rok pre verejnosť  bezplatnú analýzu vzoriek vody z domácich studní na prítomnosť dusičnanov.

Bezplatnú analýzu pitnej vody z individuálnych zdrojov budeme realizovať v akreditovaných laboratóriách pitných vôd v Banskej Bystrici, Prievidzi a v Lučenci, kde  môžu záujemcovia o túto službu 21. marca 2023 od 9.00 hod. do 14.00 hod. priniesť v čistej plastovej nádobe (0,5 l)vzorku vody z individuálnych zdrojov (studní).

Pre záujemcov o komplexný rozbor vody z individuálnych zdrojov ponúkame v týždni od 20.  do 24. marca 2023 zľavu 20 % z celkovej ceny rozboru.

Viac informácií a kontakty nájdete na web stránke Stredoslovenskej prevádzkovej spoločnosti po kliknutí na tento odkaz https://www.stvps.sk/svetovy-den-vody-2023/

Laboratórium PV Prievidza
Ing. Šramková Darina
048/4327 313
darina.sramkova@stvps.sk

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.