Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Nominujte podujatia na cenu Dobrý nápad

SÚBOR
Dátum: 13.09.2022
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 872
Nominujte podujatia na cenu Dobrý nápad

Cena sa udeľuje školám, občianskym združeniam, neformálnym skupinám a iným organizáciám z mesta Handlová.

Mesto udelí cenu mesta za voľnočasové aktivity - DOBRÝ NÁPAD. Získať ju môžu školy, občianske združenia, jednotlivci i neformálne skupiny. Dobrý nápad je skrátený názov oceneniam, ktoré udeľuje mesto za voľno-časové aktivity detí a mládeže. Konkrétne za organizáciu atraktívnych podujatí a aktivít detí a mládeže.

Ceny udeľuje mesto Handlová do konca aktuálneho roka a to v štyroch kategóriách:

  1. kategória: Školy a školské zariadenia,
  2. kategória: Občianske združenia, neziskové organizácie alebo ich organizačné jednotky
  3. kategória: Neformálne skupiny,
  4. kategória: Iné organizácie pôsobiace na území mesta

3 roky sa ocenenia neudeľovali

Posledné udeľovanie cien za „Dobrý nápad“ sa konalo v roku 2018. Vtedy si toto ocenenie prevzali:

  1. ZŠ Školská za podujatie Folkparáda v ktorom prepojili ľudové tradície a rozvoj finančnej gramotnosti žiakov, účelné využitie voľného času, výchovy a vzdelávania s praxou.
  2. SZUŠ Volcano za podujatie Z Rozprávky do Rozprávky – ktorým prezentovali školu na verejnosti, viacgeneračným prepojením a motiváciou detí a mládeže k zmysluplnému využitiu voľného času.
  3. Päť handlovských mamičiek za dobročinnú a benefičnú aktivitu pre veľkých i malých. „Punč od mamičiek s veľkým srdcom“ - navarili punč a počas dobročinnej akcie na Námestí baníkov ho zadarmo rozdávali rodičom a ich deťom, ktorí prišli na Živý Betlehem. Zorganizovali aj tvorivé dielničky pre detičky. Túto myšlienku spojili so zbierkou hračiek - vyzvali svojich priateľov, známych deti a mládež, ale i všetkých ľudí, ktorí majú doma nepotrebné hračky, aby ich priniesli na námestie. Vyzbierané hračky  následne odovzdali na detské oddelenie bojnickej nemocnice
  4. Dom kultúry za projekt „Kratochvíľky“ za nový formát na zmysluplné trávenie voľného času, ktoré bolo výnimočné svojou prístupnosťou širokej verejnosti a tým, že celé 2 mesiace vytváralo priestor na hru a rozvoj tvorivosti našich malých i veľkých Handlovčanov.

V roku 2019 prišla na Slovensko pandémia COVID – 19, ktorá prerušila konanie akýchkoľvek podujatí. Od roku 2019 do roku 2021 sa toto ocenenie neodovzdávalo. Situácia s pandémiou sa upokojila a mesto Handlová má v tomto roku možnosť uskutočniť v novembri podujatie Týždeň vzdelávania, ktorého zámerom je prezentácia a činnosť škôl a školských zariadení, tvorivých schopností a práce našich detí, žiakov a pedagógov. V rámci podujatia určeného pre najmä pre školy mesto odovzdá aj ceny za Dobrý nápad.

Nominácie posielajte do 15. októbra

Ak viete o niekom, kto by takéto ocenenie mal za aktivitu od 1. septembra 2021 do 31. augusta 2022 získať nominujte ho. Formulár na nomináciu „Dobrý nápad“ nájdete v elektronickej podobe na webe mesta alebo v tlačenej podobe na prvom kontakte mestského úradu.

V prípade, že budete vypĺňať formulár v elektronickej verzii, pošlite nám jeho podpísaný scan na adresu: dobrynapad@handlova.sk

dobry_napad_poster_2022_A3-02

 

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum Zoradiť podľa:
dobry-napad-2022-formular Veľkosť: 19.5 kB Formát: docx Dátum: 13.9.2022
dobry-napad-2022-formular Veľkosť: 11.4 kB Formát: odt Dátum: 13.9.2022
dobry-napad-2022-formular Veľkosť: 162.5 kB Formát: pdf Dátum: 13.9.2022

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.