Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Projekt Jazmínu vyhral v hlasovaní 1. miesto

Dátum: 16.02.2022
Počet videní: 1142
Projekt Jazmínu vyhral v hlasovaní 1. miesto

Nezisková organizácia dostane 1 300 eur.

Projekt neziskovej organizácie Jazmín zapojený do programu „Vy rozhodujete, my pomáhame“ programu Tesco, vyhral 1. miesto v hlasovaní zákazníkov v našom regióne a získal podporu 1 300 eur.

V útulku pre bezdomovcov Jazmín sú klientmi zariadenia dlhodobo znevýhodnení ľudia bez domova a týrané matky s deťmi. „Stretávame sa tu s neľahkými životnými príbehmi. Cieľom projektu Spájame komunitu v Jazmíne je skvalitnenie života v útulku. Radi by sme spríjemnili klientom pobyt u nás. Za získané peniaze chceme nakúpiť lavičky a vonkajšie sedenie a tým spojilť komunitu klientov s komunitou obyvateľov mesta, ako aj s rodinou a blízkymi priateľmi, upevniť sociálne väzby a podporili integráciu klientov do spoločnosti,“ povedala riaditeľka zariadenia, Viera Mrázová. „Ďakujeme za každý jeden hlas, veľmi si to vážime," dodala. 

Podľa Barbory Hullovej, programovej manažérky Nadácie Pontis, do programu prijali spolu vyše 374 žiadostí a Tesco prerozdelí medzi 231 víťazov, finančné prostriedky vo výške 182 400 eur. Z toho 169 400 pre projekty, za ktoré sa hlasovalo v obchodoch a 13 000 v zamestnaneckom hlasovaní. Zákazníci Tesco spoločne odovzdali súťažiacim projektom vyše 2,6 milióna žetónov.

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.