Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

SENIOR CENTRUM HANDLOVÁ, n.o. má voľné miesta pre klientov.

Dátum: 23.03.2021
Autor: Mestský úrad Handlová
Počet videní: 5393
SENIOR CENTRUM HANDLOVÁ, n.o. má voľné miesta pre klientov.

Pre viac informácií kontaktujte  0905 127 450 alebo 0905964 027

SENIOR CENTRUM HANDLOVÁ, n.o. poskytuje služby na vysokej úrovni. Aktuálne má  táto mestská nezisková organizácia voľné kapacity pre klientov, ktorí potrebujú pomoc.

Zariadenie poskytuje sociálne služby na riešenie nepriaznivej sociálnej situácie z dôvodu ťažkého zdravotného postihnutia a nepriaznivého zdravotného stavu pre fyzické osoby odkázané na pomoc inej fyzickej osoby a pre fyzické osoby, ktoré dovŕšili dôchodkový vek.

Seniorcentrum pomôže, nie je však zdravotnícke zariadenie. Podľa zákona o sociálnych službách do zariadenia nemôže byť prijatá fyzická osoba, ktorej zdravotný stav si vyžaduje ústavnú starostlivosť v zdravotníckom zariadení.

V prípade záujmu o umiestnenie Vášho blízkeho do zariadenia informácie poskytnú v pracovné dni od 7.00 h do 15.00 h Mgr. Daniela Báleková, sociálna pracovníčka, kontakt: 0905 127 450, email daniela.balekova@seniorcentrum.handlova.sk alebo riaditeľka PhDr. Emília Nyitrayová 0905964 027, email: riaditelka@seniorcentrum.handlova.sk

Konkrétne podmienky prijatia a všetky potrebné tlačivá nájdete na webovej stránke SENIOR CENTRUM HANDLOVÁ, n.o. v ľavej časti pod záložkou „Podmienky prijatia“. Navštívte stránku https://seniorcentrum.handlova.sk/

poster_seniorko_web

 

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.