Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Dobrovoľníčka/dobrovoľník Handlovské lesy, n.o. - prihláška

HANDLOVSKE_LESY_logo-01

Milá dobrovoľníčka, milý dobrovoľník.

Cieľom Handlovské lesy, n.o. je poskytovanie verejnoprospešných služieb v oblasti ochrany prírody a tvorbe projektov na jej ochranu. Po vyplnení formulára budeme každého kontaktovať v čo najkratšom možnom čase. Máme pre Vás pripravené dobrovoľnícke zmluvy a Handlovské lesy, n.o. Vám vystavia certifikát o nadobudnutých zručnostiach! 

Pre tých, ktorí stoja na prahu svojej pracovnej kariéry alebo považujú dobrovoľníctvo za dôležitú súčasť svojho života, dávame do pozornosti, že môžete získať  potvrdenie o dobrovoľníckej činnosti, ak ste sa za posledných 12 mesiacov dokázateľne venovali aspoň 40 hodín dobrovoľníctvu. Na Slovensku je možné nechať si potvrdiť zručnosti nadobudnuté vďaka dobrovoľníctvu prostredníctvom webovej stránky D-zručnosti pre zamestnanie. Ako to funguje s potvrdeniami o dobrovoľníctve si môžete pozrieť na stránke dobrovoľníckych centier tu: http://www.dzrucnosti.dobrovolnickecentra.sk/.

Čo získate dobrovoľníctvom?

Osobnostný a profesionálny rast, pocit zadosťučinenia, niekedy nové kontakty, priateľstvá a hlavne nové skúsenosti. Ďakujeme, že dobrovoľníctvom venujete časť svojho voľného času, vedomostí a schopností handlovským lesom a lúkam, našej prírode! 

Tím Handlovské lesy, n.o.

* Povinné pole
* Povinné pole