Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Inzerujte zadarmo a bez osobnej návštevy úradu

Návod na vyplnenie formulára

Váš email: Zadajte svoju emailovú adresu, na ktorú pošleme potvrdenie o prijatí Vašej žiadosti. Ak emailovú adresu nemáte, do kolonky napíšte nemam@email.sk. V tom prípade však zadajte v nasledujúcej kolónke telefónne číslo. 

Telefónne číslo: Vyplňte iba v prípade, ak nemáte emailovú adresu. Ne telefónne číslo Vám pošleme potvrdzujúcu SMS správu. 

Mám záujem o zverejnenie: Vyberte, či chcete zverejniť spomienku, poďakovanie alebo riadkový inzerát. 

Text spomienky, poďakovania, inzerátu: Napíšte text, ktorý žiadate uverejniť. Pri riadkovej inzercii napíšte do textu aj kontaktné údaje. Maximálny rozsah občianskej riadkovej inzercie je 150 znakov, smútočné oznámenia, blahoželania môžu mať do 400 znakov.

Fotografia na uverejnenie: Ak nemáte fotografiu v digitálnom formáte, ľahko si ju zhotovíte pomocou fotoaparátu v smartfóné. Najlepšie výsledky dosiahnete tak, že fotografiu položíte na parapetnú dosku pod oknom (samozrejme cez deň, kedy je najviac svetla). Mobilný telefón s funkciou fotoaparátu priblížite nad fotografiu tak, aby aparát dokázal na fotografiu zaostriť a aby bola zachytená celá. 

Fotografia už bola uverejnená: Ak spomínate na niekoho, kto už mal uverejnenú spomienku v novinách Handlovský hlas alebo Handlovské noviny, fotografiu nepotrebujete. Máme ju v archíve. Budeme však potrebovať dátum vydanie novín, v ktorých bola spomienka uverejnená. Pri hľadaní uverejnenej spomienky Vám pomôže archív Handlovského hlasu a archív Handlovských novín.

Potvrdenie o prijatí drobnej inzercie nie je odosielané automaticky, preto ho môžete dostať na email alebo formou SMS správy v priebehu 1 - 2 pracovných dní.

* Povinné pole
* Povinné pole